Můj iPod   Digit   CLICK!   Grafika   Printing   Builder   WebTip   Digineff   Fotografování   Galerie   3D Scéna
Maximac - co se stalo?
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: nowis79 (---.eurotel.cz)
Datum: 04. 08. 2009 10:12

Nevite nekdo, co se s talo s firmou Maximac Group? Webovky nejedou, kdyz jsem se dival na obchodni rejstrik, tak v cervenci zmenila majitele...

Mam tam v reklamaci MacBooka, tak doufam, ze jsem o nej neprisel :-(

Re: Maximac - co se stalo?
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Kacha (---.wcj.cz)
Datum: 04. 08. 2009 16:38

Ahoj, resim to same, na dverich provozovny maji ceduli "inventura". Mela skoncit vcera vecer.

Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: MiBi (---.common.cz)
Datum: 04. 08. 2009 21:01

to by mne taky zajímalo ... co se to jenom děje ...

Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Xi-xao (---.net.upc.cz)
Datum: 04. 08. 2009 21:44

Bohužel, momentálně se jedná o firmu bez jediného zaměstnance, doporučuji nějaký čas počkat až se tam etabluje nový majitel. O počítač by jste v žádném případě přijít neměli.

Vloženo uživatelem: eFrankie - uživatel již zaslal 215 příspěvků (88.103.47.---)
Datum: 06. 08. 2009 00:06

Tak to je hustý. Já mam s Maximacem jen ty nejlepší zkušenosti. Kupoval jsem tam před dvěma lety Macbooka White. Teď jsem jim nedávno psal ohledně výměny prasklých plastů, ale už se neozvali více než 14 dní... Ještě že, jsem jim ho tam neodnesl, jak sem původně plánoval. Možná bych se ho už nedočkal.

Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Franta Novak (89.203.146.---)
Datum: 08. 08. 2009 15:38

Maximac asi zkrachoval. Proc nekdo posila pocitac do opravy prodejci a ne do servisu? Maximac neni servis a nemuze produkty Apple opravovat. Pokud jim to nekdo date, tak jste "blbci"... sad smiley

Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: b10bt (---.strcechy.adsl-llu.static.bluetone.c)
Datum: 09. 08. 2009 02:12

Ale, ale Františku. Ač ne úplně rád, musím se Maximacu zastat. Určitou formu servisu měli už když seděli v Jindřišský. Na výměnu plastů by zcela určitě stačili. A že někdo odnese stroj k reklamaci tam, kde ho koupil, mi taky připadá celkem normální. Opravdu, až na jednu vyjímku tu "blbce" nevidím.

Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: jerry00 (---.eurotel.cz)
Datum: 10. 08. 2009 15:19

Já nakupoval téměř výhradně u Maximacu( ještě v Jindřišské) od začátku co dělám na macích, a nemám jednu jedinou stížnost.A servis měli!

Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Manek (---.netron.cz)
Datum: 10. 08. 2009 18:15

30.9.2009 jsem jim poslal platbu předem za nového MacBooka - jelikož chtěli platbu předem. Od té doby se mi nikdo neozval. Pan Heger uplně situaci ignoruje, nebere za slušnost ani odpovědět na emaily a ani nezvedá svůj mobil, který jsem zjistil: 603480968. Novým majitelem je nějaký Tomáš Weis, člen Českobudějovické Fores a.s. v níž je členem dozorčí rady, firma se základním jměním cca 470mil.Kč se zabývá výhradně finančnictvím. Myslím že Maximac pozvolna zkrachoval a trosky nyní postupně konzumuje velký finanční žrout. Na jejich učtě 575719913/0300 bylo dnes jen 4700Kč, jak jsem zjistil přes kolegyni ředitelku pobočky ČSOB - prostě všechno vyrabované. Nejhorší je že do 20tis.Kč je dle aktuálních zákonů pouze přestupek. Kdyby se nás nasbíralo víc, mohli bychom dát hromadné oznámení orgánům činným v trestním řízení, jinak nezmůžeme nic.

Vloženo uživatelem: BIGI - uživatel již zaslal 123 příspěvků (---.zapcechy.adsl-llu.static.bluetone.cz)
Datum: 10. 08. 2009 19:08

APPLE z MAXIMACU!
Příjemný kamenný a přehledný internetový obchod, jediný s bezpečnostním certifikátem, online platby. Kvalitní servis a dobré ceny.
Vše co potřebujete: nové produkty, servis, bazar, finanční pomoc, slevy, denní aktuality, široký sortiment zboží a služeb, rychlá odezva.

PS: Podle toho, co se asi deje, je tato reklama na titulni strance mujmacu fakt dobra!!!!
-BIGI-

Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: BluDikk (82.113.45.---)
Datum: 10. 08. 2009 19:55

Manek: opravdu nepekna situace, nezavidim vamsad smiley

Takze kdyz mam v maximacu koupenej macbook, kde se mam dovolavat pripadne reklamace?

Vloženo uživatelem: Manek - uživatel již zaslal 10 příspěvků (---.netron.cz)
Datum: 10. 08. 2009 19:56

Jsem se hezky sekl: mělo být 30.7.2009.

Datum: 10. 08. 2009 20:02

Reklamace jak jsem zjistil vyřizuje p.Bizoňová z www.apple.cz - tež jsou z toho opaření, ale jak říkala, maximac už delší dobu živořil.

Datum: 10. 08. 2009 20:04

Pro úplnost tel. na p.Bizoňovou z www.apple.cz je 284000711.

Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: BluDikk (82.113.45.---)
Datum: 10. 08. 2009 20:10

Dik.

Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Marcin (---.eurotel.cz)
Datum: 11. 08. 2009 13:33

Já mám u MaxiMac cca 3.500,- za vrácený data modem.
Marcin

Datum: 14. 08. 2009 21:22

my tam mame RADOVe vice ... dnes tam visela cedule dovolena od 3.8 do 19.8.2009 . Jinak pusto prazdno.

Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: zejval (---.tartarnet.net)
Datum: 16. 08. 2009 10:54

Navrhuji podat trestní oznámení v případe, ze pristi tyden nesplni svoje zavazky a nezacnou komunikovat. V tomto pripade si pripravte doklady a komunikace s Maximacem a muzeme je podat hromadne.

Datum: 16. 08. 2009 12:35

Ano, připojuji se k tomu, ale navrhuji vyčkat do konce týdne a pak už definitivně "spadla klec".

Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Roman Hartman (---.ldm.cz)
Datum: 18. 08. 2009 14:36

Čau všem,i já se rád přidám,neboť 30.7.09 jsem objednal na eshopu a bohužel hned převedl částku (1.200,-) od pana Hegera mi přišel o den později,zřejmě automaticky generovaný mail s tím,že zakázku přijali, ale s platbou at počkám až po inventuře...a pak už jen ticho a hluchý telefon sad smiley

Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: zejval (---.tartarnet.net)
Datum: 19. 08. 2009 07:36

Pošlete mi podklady na zejval@topaz.cz dnes to chci připravit.

Datum: 19. 08. 2009 09:04

Někdo tam píše že mají do 19.8.2009 dovolenou. Zkuste se někdo Pražský zajít zítra podívat, jestli už fungují a pak už v uterý poskytnu doklady pro žalobu která se tady připravuje.

Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: roman h. (---.ldm.cz - stejné jako: Roman Hartman, roman h.)
Datum: 19. 08. 2009 12:32

Souhlasím s Mankem, dejte pak vědět co je potřeba,nejsem na tom nejhůř,ale nechci ze sebe nechat delat pitomce,když týden před tím než mi potvrdili objednávku převedou firmu a tuší, že jdou ke dnu.
Ve smlouvě o převodu je uvedeno,že nový nabyvatel přijíma všechna práva,povinnosti a závazky...no to jsem zvědav...

Vloženo uživatelem: icivin - uživatel již zaslal 39 příspěvků (---.static.adsl.vol.cz)
Datum: 20. 08. 2009 23:45

Tak jsem tam byl - sedím hned vedle.
Vypadají dost zavřeně.

Datum: 25. 08. 2009 10:31

Z mé strany beru stížnost na nové majitele Maximaxu zpět. Nyní můžu říci i zbytek, který jsem z taktických důvodů neuvedl: Cca před dvěmi týdny jsem odeslal dopis s dodejkou na p.Weise do Litoměřic, okamžitě mi následně volal p.Šulc (uvedl že je novým ředitelem) a omlouval se za nastalou situaci s patrnou lítostí, že takhle začínat nechtěli, nicméně nyní musí dořešit pozůstalé záležitosti po odstupujícím majiteli p.Hegerovi (mmch. všimli jste si taky těch superlativ na webu maximac od p.Hegera: "s námi uděláte obchod století" a další břichaboly). Prosil mne abych posečkal do 26.8.2009 do kdy se zavazoval mnou uhrazených 9870Kč vrátit, dnes jsem se díval a na můj účet bylo včera vloženo rovných 10000Kč. Čili z mé strany své sliby a závazek splnili bez jediné šmouhy a se s ctí. Proto nyní posečkám až se trochu rozdýchají a spolupracovat budu asi nadále.

A pan Heger by měl nad sebou hluboce dlouho přemýšlet, nepřál bych mu co je to zakoušet Boží hněv, protože on měl řešit tyto věci.

Datum: 25. 08. 2009 14:29

Bez uhrazeni zavazku klicovych dodavatelu je podnikani v tomto oboru pod stejnou hlavickou silne nepravdepodobne , je zde realne riziko neuznani zaruk , soudnich sporu o vlastnictvi neuhrazeneho zbozi a / nebo treba poslani cele firmy do konkursu . To , ze splnila jeden zavazek nelze rozhodne hodnotit superlativem "plni zavazky bez jedine smouhy" .

Take stav webu po dobu trech tydnu "Directory Listing Denied" , nic nerikajici napisy " Invetura do 3.8" , "Dovolena do 19.8 " na dverich " bez jedineho kontaktu na nove majitele atd . nepatri podle meho nazoru mezi signaly, ze chteji neco OPRAVDU resit. Ale treba se pletu.

Datum: 25. 08. 2009 16:11

Proto taky píšu viz. výše "z mé strany" a o jednom - "mém" závazku - co slíbil to splnil, takže myslím že ty superlativa za svou osobu použít mohu. Osobně si však myslím, že jim jde hlavně o čas a vyřídí jen ty zákazníky kteří jsou neodbytní. Myslím si že ještě ve spoustě věcech nemají jasno a proto taky nechtějí uvádět určité jasné signály..co, kdy kde a jako, jelikož ty kdyby nesplnili, byly by použity proti nim jako nevěrohodnost, ikdyž už i tak tam plácali nesmysly: měli napsat inventura do odvolání kvůli změně majitele, ikdyž samozřejmě patřilo by se uvést pevný leč pozdější termín a toho se držet, ale problém bude asi v p.Hegerovi, protože ten tam připravil asi hodně spletitou situaci, takže sami nevědí jak to ještě dopadne. Pokud bych chtěl udělat výše naznačenou analýzu bylo by to na dlouho a asi k ničemu, ale v hovoru s p.Šulcem jsem cítil víru, takže jim držím palce, ale osobně vidím tuto situaci na dva měsíce, ale jak vždy říkám, jsem nejštastnější když se mýlím.

Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: pablo. (---.client.ufon.cz)
Datum: 25. 08. 2009 19:26

kdyby to nekdo chtel resit tak na web napisou obyc text ze meni majitele a nejaky reci aby uklidnili situaci a ne ze web je smazanej ....
stejne tak namluvit hlasovy zaznam na telefon neni problem ...

a ze vraci silna firma penize vkladem na ucet je taky zvlastni ...

jak chce novy majitel pracovat se znackou maximac kdyz je provarena?

Vloženo uživatelem: LaFoa - uživatel již zaslal 4 příspěvků (---.165.broadband7.iol.cz)
Datum: 27. 08. 2009 17:29

Tak já jen "zírám". 25. 7. 2009 +/- jsem kupovala v MAximacu Apple Air a vše fungovalo naprosto báječně. Byli velice příjemní. Nečekala jsem, že to vezme takovýhle konec.

Vloženo uživatelem: redgoblin - uživatel již zaslal 20 příspěvků (193.179.46.---)
Datum: 27. 08. 2009 19:07

Nějaké novinky k dnešnímu dni? Mám zapsanou reklamaci k vyřízení ke konci záruční doby, ale naštěstí mi řekli, že si mám MacBook nechat a až budou mít díl, jej mám ho předat k výměně.

Datum: 27. 08. 2009 22:29

Ještě pro doplnění web není smazaný, ale na příkaz p.Hegera pozastavený - tuto informaci poskytl webmaster, info na www.shop4you.cz.

Reklamace vyřídí Macservis
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Petr Cihlář (212.24.152.---)
Datum: 28. 08. 2009 16:43

Reklamace za firmu Maximac zatím vyřídíme v MacServisu P.Cihlář www.macservis.cz

Re: Reklamace vyridi Macservis
Vloženo uživatelem: ert - uživatel již zaslal 1011 příspěvků (10.223.144.---)
Datum: 28. 08. 2009 18:10

A sberne stredisko pořád je Quentin?

Příspěvek zaslán emailem

Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: kkkk (---.net.upc.cz)
Datum: 03. 09. 2009 00:39

Prodejnaq vyklizená, na dveřích cedule "K pronájmu".

Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: yulia (93.55.192.---)
Datum: 03. 09. 2009 20:20

Ja jsem si taky objednavala baterku na 17 macbookpro pres eshop a zaplatila predem cca 4,500 kc. Furt jsem chodila se podivat jak to vypada s tym kramem ale furt nic. Rikali prej mailem ze to nemaji skladem a ze si to objednaji z Madarska a pak to hned dostanu na pobocce, bylo to 20.07... Tak ze co s tym ? Poradte mi neco. Jsem cizinka a v takovych tech vecech ne mam ani tuseni jak na o sahnout.( Jinak jsem si uvedla svuj email, prosim ze kdyz nekdo bude mit nejakou informace o tom jak to probiha a td.. mi kontaktovat pres email. Predem dekuji. yulia

Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: farewell (---.net.upc.cz)
Datum: 03. 09. 2009 22:36

Koupil jsem pres eshop jeste v cervenci novy 15" MBP. platil jsem kartou. Bylo to stale odkladano (pry kvuli autorizaci), nakonec volali, ze pocitac si muzu vyzvednout. To jsem byl mimo CR. A ted jsem docela v pytli, ne?

Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: jirken (---.90.broadband6.iol.cz)
Datum: 06. 09. 2009 10:55

Pokud jste platil kartou, muzete platbu reklamovat u sve banky.

Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Tunel tunelovic (---.100.broadband10.iol.cz)
Datum: 07. 09. 2009 07:37

Titanic. Ted se na to povesi jeste par zavazku a posle se to do Marianskeho prikopu

Vloženo uživatelem: Christian - uživatel již zaslal 4 příspěvků (81.0.223.---)
Datum: 14. 09. 2009 11:32

Celkem by mne zajímal další osud protože mám v záruce od nich pár věcí co mne dost stály a beru jako podraz od majitele bývalého / že neinformoval o prodeji společnosti poté co se tak stalo s třebas přáním, atd atd, a kontakty tak i tápání ve tmě od současných zvláště pak v dnešní době.

Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Marek Šimon (---.net.upc.cz)
Datum: 14. 09. 2009 18:08

Dobrý den,
bude někdo podávat to trestní oznámení? Mám u nich v servisu Iphone.

Vloženo uživatelem: Christian - uživatel již zaslal 4 příspěvků (81.0.223.---)
Datum: 17. 09. 2009 22:43

Kurňa, dneska jsem byl u prodejny a není tam nic, jen vývěska , že prostor je k pronájmu.Tak to vypadá, že si z nás dělaj dobrý den. Nový majitel- podle OR - Tomáš Weiss z Fores, a.s. zatím možná koupil či převzal firmu, ale ta je spící a s ní i naše problémy.

Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Milan Matějka (---.vodafone.cz)
Datum: 01. 10. 2009 01:15

Tak Jiřík skončil... Něco mi kdysi ukradl, víc, než komukoliv z vás, ale od teď se bude muset snažit sám za své.
Jirko, jeď, nebudeš už muset vysvětlovat, že tě společník okradl. Nějakého hejla určitě zase najdeš.

Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: steip (---.karneval.cz)
Datum: 01. 01. 2010 10:17

Kde mohu servisovat mbp zakoupeny v Maximacu (uz po zaruce)?

Vloženo uživatelem: ert - uživatel již zaslal 1011 příspěvků (10.216.90.---)
Datum: 11. 01. 2010 16:07

Iopravna?

Příspěvek zaslán emailem

Vloženo uživatelem: HUMAN - uživatel již zaslal 7 příspěvků (---.net.upc.cz)
Datum: 14. 01. 2010 21:48

Zdravim,

můžeš zkusit nechat odservisovat něco i od nás, jsme tam 4 lidi (zaměstanci) z bývalého Maximacu smiling smiley

Dave

Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: maximac (---.net.upc.cz)
Datum: 02. 02. 2010 22:21

Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: KuntaKinte (---.11.broadband3.iol.cz)
Datum: 21. 06. 2010 16:12

Třešnička na dortu ohledně krachu firmy Maximac.....pan ing. Heger se nám zjevil v nové firmě ,o)
http://www.eprofil.cz/2010/06/21/fenix-a-eobec-s-vlastnim-produktovym-manazerem/
Koukejte na to co je u nás všechno možné ,o)

Vaše jméno: 
Váš e-mail: 
Předmět: 

:-)  :-(  ;)  :D  :S  spatne  dobre  bold  italic  email  citace  odkaz  obrazek 
Antispam ochrana u neregistrovaných uživatelů - opište čísla z obrázku:

Toto fórum je provozováno také jako emailová konference s e-mailovou adresou ostatni [a] mujmac.cz.
Podrobný návod jak se k odběru zpráv e-mailem přihlásit naleznete v tomto návodu.

MujMac.cz:Redakce - Inzerce - Webmaster
Copyright © 1998-2006 Grafika Publishing s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
RSSRSS (utf-8)HP ProliantHP