MujMac.cz:Redakce - Inzerce - Webmaster
Copyright © 1998-2006 Grafika Publishing s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
|
digitální / analogový tuner DVB-T
Vloženo uživatelem: no-one - uživatel již zaslal 357 příspěvků (---.207.broadband.iol.cz)
Datum: 26. 10. 2006 16:56
Tak se konečne objevil hybridní tuner pro mac: ElGato EyeTV Hybrid digitální / analogový tuner DVB-T , tak se ptám: Má už stím někdo zkušenosti? Dost vážně uvažuji o koupi ke svému PB ![]() Re: digitální / analogový tuner DVB-T
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: wendy3 (---.22.38.8.adsl.nextra.cz)
Datum: 01. 12. 2006 16:11
Já taky o tom uvažuji,ale stále přemýšlím jak se dostat s cenou dolů,rád bych to zprovoznil na svém iMac G5 ![]() Re: digitální / analogový tuner DVB-T
Vloženo uživatelem: lacerta - uživatel již zaslal 348 příspěvků (---.47.97.103.adsl.nextra.cz)
Datum: 01. 12. 2006 16:31
Recenzoval jsem tento i další moduly pro časopis Click. Fungují skvěle, mohu doporučit, detaily viz časopis (testováno na iMacu, powerbooku a MacMini). Kupte na www.maczone.cz. Re: digitální / analogový tuner DVB-T
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Bufo (---.brno.angel.static.bluetone.cz)
Datum: 01. 12. 2006 16:49
Tunery budou a za celkem příjemné peníze
www.applemarket.cz www.bufobufo.cz Re: digitální / analogový tuner DVB-T
Vloženo uživatelem: pinochico - uživatel již zaslal 95 příspěvků (---.eclipse-print.com)
Datum: 05. 12. 2006 12:57
Mam pocit ze hybrid funguje vzdy jen jako jeden tuner v jednu chvili, tudiz pokud chci menit kabelovku a digitalni vysilani, musel bych asi prehazovat draty a to jaksi pototm nesplnuje podminku nahravani poradu v nepritomnosti...
Nebo se mylim? Ruda Re: digitální / analogový tuner DVB-T
Vloženo uživatelem: rudo.ba - uživatel již zaslal 495 příspěvků (---.91-127-198.t-com.sk)
Datum: 05. 12. 2006 13:24
Áno, buď digitál alebo analóg (podľa toho čo tam pripojíš). Ale ako to súvisí s nahrávaním v neprítomnosti? Mám hybrid a som s ním spokojný. Nahráva (a všeobecne funguje) bez problémov (samozrejme len jeden druh signálu, ktorý je pripojený). Re: digitální / analogový tuner DVB-T
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: MiBi (---.eurotel.cz)
Datum: 06. 12. 2006 07:44
Elgato Hybrid nebo Stick je to nejlepsi , co lze v tuto chvili pro Maca poridit . Miglia anio pripadne dasli znacky se tomu nemohou rovnat. Predevsim dodavany soft EyeTV je spicka. Re: digitální / analogový tuner DVB-T
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: iHooLIGAN (---.strcechy.adsl-llu.static.bluetone.cz)
Datum: 09. 12. 2006 03:17
to MiBi
Tunery od Miglia jsou rovnez dodavany s EyeTV. Re: digitální / analogový tuner DVB-T
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: MiBi (---.posam.cz)
Datum: 11. 12. 2006 09:13
to iHooLIGAN :
Zdaleka ne vsechny Miglia produkty byly/ jsou dodavane s eyeTV . U miglie to postupem casu vzdali , protoze nebyli schopny napsat celou tu dobu kloudnej soft . Kdysi davno prekopili soft od nejakejch nemcu , ten se pokouseli vylepsit a vysledkem bylo, ze to byl vicemene nefungujici paskvil.... Re: digitální / analogový tuner DVB-T
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: PepaPepa (---.cdipraha.cz)
Datum: 11. 12. 2006 12:56
Koupil jsem si Stick . Chtěl jsem ho na PB G4. Ale stala se chyba. Elgato je pro USB 2 a můj PB má jen USB 1. Stick je mi teď na dvě věci. Pozor na to ! Re: digitální / analogový tuner DVB-T
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Michal B. (---.pravo.cz)
Datum: 11. 12. 2006 14:05
to je fakt pech a nechces mi ho teda prodat, pokud se ti ho nepodari vratit prodejci?
diky za info Michal ![]() Re: digitální / analogový tuner DVB-T
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: PepaPepa (---.cdipraha.cz)
Datum: 11. 12. 2006 14:17
Tak jo, napíšu Ti večer z domova.Odkud jsi ? Re: digitální / analogový tuner DVB-T
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Michal B. (---.pravo.cz)
Datum: 11. 12. 2006 14:23
ok, díky, Praha - Ďáblice, e-majl najdes pod uživatelem Re: digitální / analogový tuner DVB-T
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: M.T. (---.210.185.12.adsl.nextra.cz)
Datum: 11. 12. 2006 16:52
EyeTV Hybrid je skutečně skvělý... Mohu potvrdit! A dodaný software EyeTV 2.3.2 je naprosto špičkový! Jediným problémem je chybějící podpora ISO 6937, kteréžto kódování je používáno v digitálním vysílání České televize. Pořady a jejich anotace v "Program Guide" se pak samozřejmě zobrazují s chybějícími a špatnými znaky. Dopisuji si na toto téma se "supportem" firmy Elgato. Přiznali, že se jedná o "bug" EyeTV, ale kdy chybějící podporu ISO 6937 doplní nejsou schopni říct... Je to malilinká kaňka na jinak opravdu skvělém softwaru.(Nevíte náhodou někdo jestli se to nedá nějak "obejít"???) Kdyby Ti naši "inženýři" používali klasický UNICODE bylo by vše v pohodě... Ale jinak: EyeTV Hybrid vřele doporučuji!!!! Re: digitalni / analogovy tuner DVB-T
Vloženo uživatelem: petatom - uživatel již zaslal 21 příspěvků (192.168.3.---)
Datum: 11. 12. 2006 17:53
Zkoušel někdo, prosím, rozchodit s EyeTV nějaký Pinacle PCTV USB? http://www.elgato.com/index.php?file=products_eyetvmain_compatible Příspěvek zaslán emailem Toto fórum je provozováno také jako emailová konference s e-mailovou adresou hardware [a] mujmac.cz. |